Sárgarépa
A legnagyobb dózisban tartalmazza a Béta-karotint,mely köztudottan a szép barnaság forrása.Főve,párolva,levesben,nyersen vagy főzelékként is fogyasztható legalább naponta egyszer.A gyors eredmény érdekében;répakúra ajánlott,napi 3-4 szál szigorúan nyers fogyasztása.Eredmény:gyönyörű,egyenletesen barna feszes bőr.
Sárgabarack
Tartalmaz A-vitamint,Béta-karotint,kálciumot,C-vitamint,káliumot,foszfort és ként.A barnító hatása mellett növeli a sejtek energiáját és fokozza a vérképzést valamint mérsékli az aszmatikus panaszokat.Segít a vírusok által okozott betegségek leküzdését.Vízhajtó és méregtelenítő hatása ajánlott a fogyókúrázoknak is.
Sütőtök
Fehérje,rost, (zsírtartalom elenyésző) A, B1, B2, B3, B6, C és E vitaminokban és folsavban gazdag.Ásványi anyagok forrása, magas kálium-, Béta-karotin-, foszfor-, réz-, vas- és mangántartalma miatt.Ezek az antioxidánsok és karotinoidok megkötik a szabadgyököket, erősítik az immunrendszert,így hozzájárulnak a daganatok és a keringési betegségek megelőzéséhez is.Fogyasztása naponta,püréként,sütve,levesként vagy főzelékként elkészítve.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése