2009. június 25., csütörtök

Természetes barnítás!




Egyes gyümölcsök és zöldségek igazi barnító bombák.Ráadásul elegendő keveset enni belőlük naponta,hogy rövid idő alatt látható eredményt kapjunk.Az egyenletes barnaság mellett még feszesítenek,hidratálnak és üdévé teszik a bőrt is.

Sárgarépa
A legnagyobb dózisban tartalmazza a Béta-karotint,mely köztudottan a szép barnaság forrása.Főve,párolva,levesben,nyersen vagy főzelékként is fogyasztható legalább naponta egyszer.A gyors eredmény érdekében;répakúra ajánlott,napi 3-4 szál szigorúan nyers fogyasztása.Eredmény:gyönyörű,egyenletesen barna feszes bőr.

Sárgabarack
Tartalmaz A-vitamint,Béta-karotint,kálciumot,C-vitamint,káliumot,foszfort és ként.A barnító hatása mellett növeli a sejtek energiáját és fokozza a vérképzést valamint mérsékli az aszmatikus panaszokat.Segít a vírusok által okozott betegségek leküzdését.Vízhajtó és méregtelenítő hatása ajánlott a fogyókúrázoknak is.

Sütőtök
Fehérje,rost, (zsírtartalom elenyésző) A, B1, B2, B3, B6, C és E vitaminokban és folsavban gazdag.Ásványi anyagok forrása, magas kálium-, Béta-karotin-, foszfor-, réz-, vas- és mangántartalma miatt.Ezek az antioxidánsok és karotinoidok megkötik a szabadgyököket, erősítik az immunrendszert,így hozzájárulnak a daganatok és a keringési betegségek megelőzéséhez is.Fogyasztása naponta,püréként,sütve,levesként vagy főzelékként elkészítve. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése